ORTAYA KARIŞIK YAZILAR 11. Bölüm

MİZAHİ HİKAYELER Serisi / HUMOR STORIES

ORTAYA KARIŞIK YAZILAR  11. Bölüm

( Bu yazıda yer alan kurum, kişi, lakap ve olaylar tamamen hayalidir. Mizah amaçlıdır. Bu kurguların gerçekle hiç bir alakası yoktur )

BU SANATIN DÖRT BİR YANINI TUTMUŞ PUJTLAR, 

GEÇİT VERMEZ OLMUŞLAR NAMUSLU KARİKATÜRCÜLERE

Her konuda olduğu gibi, pek çok konuda ki görüşlerimizi bekleyen çok büyük bir kitlemiz var. 

Arakçı, üçkağıtçı, yalaka yalama, bedavacı, kopyala yapıştırcı ve manşetlik meyhaneci  kel ibine olarak nam salmış Göksal Ziftçi pisliğine sorma zamanı geldi.

Lan şeref yoksunu , ar damarı patlamış, utanma dürtülerini kaybetmiş pislik hergele.. 

Senin bağlı bulunduğun kurumdan Bülbülcü seni  neden uzaklaştırdı ?

Neden kapının önüne koydu ?

Bülbülcüye olan kin ve düşmanlığının sebebi ne? 

Kim senin ayağına ne kadar bastı da bu kadar kinlendin?

Lan godumuzun hergelesi.   

ÇAY VERESEN........

Lan gööd. Hadi yaşından başından, ailen den  utanmıyorsun, her gün gündeme gelmek için ortaya çeşitli konular atarak sahte itibar kazanıp, seni adam sananlardan beğeni toplamak için her türlü göödverenliği yapıyorsun.

İstersen biz açalım. 

Bülbülcü seni bağlı olduğun kurumu ailece sövüşlediğiniz için kapının önüne koydu. 

Hadi inkar et yavşak hergele. Ulan nereye gitsen illa ki pujtluk yapacaksın. Sonra da çeşitli yalanlarla kendini temize çıkartmak için her türlü yalanı söyleyip, mağdur ayaklarına yatacaksın. 

Lan büzüg. Kendi ürünlerini, işlerini satmak için o kuruma koyup, fahiş fiyatla satıp, vermen gereken komisyonu dahi vermeyip cebellize etmenden tut, aşağıda kitap reyonun da bir müddet bulunan çocuğuna dahi bir takım usülsüzlükler yaptırdığını mı yazsak, yoksa ailece yiyip içip o kuruma ne kadarlık zarar verdiğini mi.

Bu durum Bülbülcü ye aktarılınca sizi kapıya koyması sonucu, neredeyse her yazında Bülbülcüyü istifaya davet etmen, büzük yarandan olmasın !

Ah ulen ahh..

Libidosu tavan yapmış hergeleler.

Buda mı gol değil ha, buda mı gol değil lan...!!!

Bülbülcünün bu konuda ki bu davranışını da zamanın da taktir etmiştik.

Lan zamanın da her türlü sergi açılışlarından, kokteylerden, her türlü gezi faaliyetlerin den tut, içkili akşam yemeklerine eşin dahil, ailece gelip yiyip içip zıkkımlanıyordun. Bülbülcü o zamanlar başının tacıydı. Yalaka yavşak. Şimdi mi kötü oldu. 

Biz her zaman Bülbülcü için keldir,  dazlaktır der daşşuk geçer, iter kakarız ama, ara sıra güzel işler yaptığını da söyler takdir de ederiz.

Lan it. Yanına  aldığın 30' a yakın arakçılığını ispat ettiğimiz Hiro  pisliği ile yine 30 'a yakın espiri arakçılığını  ortaya çıkardığımız, özellikle ustam dediği Ferruh Doğan'ın espirisini çalarak Deutschland çizimiyle ödül alıp haksız ün itibar sağlayan yavşak bitli kankin.

Lan bu hergelelerin espiri üretme yeteneği sıfıra yakın. Üretemiyor bu yavşaklar. Çizgisi iyi olabilir. Ama sanatçı olmaya yetmiyor. 

Peki ne yapacaklar. Tabi ki çalacaklar. Nasıl çalacaklar? İnternet den, eski albümler den, dergiler den, biraz oradan, biraz buradan, mekanı değiştir, biraz eğ, biraz bük, biraz çekiştir, gelsin ödüller, gelsin paralar.

Megoloman bir sapkın olan Donsuz Gişot,  sponsorları dolandırarak düzenlediği yarışmalarla topladığı paraları kendi zimmetine geçiren, hatta ödül alan Çin'li karikatürcünün ödül parasına çöküp göndermeyen, ödül parasını alamayacağını anladığı için, bir sonraki yarışma da kullanılması için feraget de bulunan yine bu Çin 'li oldu.

Bu pisliğin vukuatları hiç bir zaman bitmedi. Devamlı mağdur rolü oynayarak çeşitli yazılarıyla haksızlığa uğradığını yazarak kendi kitlesine melek rolü oynadı. 

Göksal Ziftçi'nin öve öve, yalaya yalaya bitiremediği bu iki pisliğin vukuatları sınırsız.

Türk karikatürüne, kankisi gödoş Hiro ile birlikte her dönem çok zarar verecek işler yaptı. 

Başta İran'lı, Çin' li bazı tanınmış ve yarışma organize eden çizerden bozma o ülkelerin arakçı tipleriyle anlaşarak, kimlere ödül verilip verimeyeceği konusunda iş birliği yaparak, dünya karikatürüne de çok zararı dokundu. 

Kendini o ülke jürilerine davet ettirip bedavadan yiyip içip seyahatlerini bedavaya getirmek için altına yatmadığı kimse kalmadı.

Her daim kendine yakın isimlere ödül vererek, başarılı Türk çizerlere karşı aşırı kıskançlığıyla kendini tatmin etme yoluna gitti. 

Utanma sinirlerini hangi cerraha aldırdılar bilemeyiz ama ibinelik konusun da bayağı başarılı işler çıkardılar. 

Geçen yıllar da, kırmızı bültenle aranan bir örgüt elemanının ortak olduğu Almanya'da ki  televizyona çıkarak söyleşi yapan bu törerist pujt, her konuda balıklama atlayarak yazılar yazıp inkar ederken, hala bu konu da açıklama yapmayarak susma yoluna gitmiştir. 

Yazar bura da şunu mu anlatıyor mirim,

Katran dan olur mu şeker, cinsine sıçam cinsine çeker. 

Lan Donsuz Gişot, ülen Hiro, genç birini hedef alıp linç edip başarı kazanmış kan emiciler gibi orgasm çığlıkları attınız. 

Lan kauçuk göödlü pislik dingiller, lan adamsanız, başta Musso, Obuz, Zebel, Cafelli,  Baytostu vs. gibi azılı hırsız itlerin bire bir benzerlerini yayınladığımız halde tek bir yazı yazıp üstlerine gitmediniz. 

Paso korkak ibineler.

Bunların üzerine açık ve net herkesin anlayıp tanıyacağı bir şekilde gitmeyip bizim karşımız da yer alırsanız, size karşı bu dozumuz da eleştirilerimize devam edeceğiz. 

Oysa biz, haksızlık yapan kim olursa olsun tanımayız, üstüne üstüne gideriz. 

Alçak herifler. Delikanlı iseniz savaşı başlatıp bizim mücadelemize paralel işler yapın. Korkak tekerlekler. Sizin gücünüz, attığınız iftiralardan dolayı sizinle muhatap olmayacak temiz insanlarla, yeni yetmelere yeter. 

İşte bunlara kardeşim , dostum, arkadaşım diyerek destek çekenler de kara cahil ve ne kadar kalitesiz takipçi kitleleri olduklarını sergilemiş oldular. 

Oradan buradan aldığı kopyala yapıştır yazıları değiştirip araya bir iki yorum ekleyerek entel dantel yazılar yazdığını sanan, 

girdiği her toplum da,  davetler de, sergi açılışların da, dinsizliği yayıp inananların inançlarını rencide ederek, güya önemsizleştirerek inananları boşa kürek saklamakla itham eden bu  Göksal Ziftçi denen ateeist çakal pisliğini  biz çok iyi tanırız. 

Bir yazısında yine uzun uzun sanat tarihi yazılardan kopyala yapıştır yapıp, araya sıkıştırdığı bazı düşünceleri sonucunda

o dönem  iki milyar doların üzerinde manevi değeri olan Mona Lisa tablosunun, korkarım yakın da çöp olup müzenin önündeki çöp konteynıra atarlarsa hiç şaşırmam diye yazısını  bağlayan, ironi yaptığını sanan, salakça yazılmış düşünce yazıları vardır.

Tabi bu yazılanlara da, tebrik ederim, çok başarılı bir yazı diyerek yorum yapan sanat akdemisi öğretim üyesin den biri olan Dürbüz' ü de unutmamak lazım.

Lan ahlaksız jüri bozması hergele. Her yarışma için jüri olarak çağrıldığı yarışmalara koşarak giden utanmaz pislikler. 

Kendi hudut ve sınırlarını bilmeyen, kendini bu sanatın piri sanıp yıllarca bu sanatın içine girerek, ressam desen ressam değil, karikatürcü  desen hiç değil, ama her konuda ahkam kesip bu sanata sızan provakatör. 

Bu similarcı espiri hırsızları, jürileri ve bunlara destek verenler hiç bir ahlak kuralını tanımıyorlar. Ahlak kuralları tamamen iflas etmiş durumda. Bunlar için böyle bir ahlak kavramı yok hükmünde.  

Bu belgeleri Japon karikatürcüleri için ortaya dökseydik, neredeyse tamamı harakiri yaparlardı. 

Lan dünya ya rezil ettiniz bizi. Zamanında eski duayen dedikleriniz dahi, bunu karikatürcü olarak kabul etmiyordu. Yılışık hergele zorlan akademik ünvanını kullanarak aralarına  girdi. Zamanında  araklama işiylen de büyük ödülünü kendine verdirdi. Biz çalıntı olan belgesini yayınladık. 

Yani ağır abi ayaklarını bırak. Sen sanatçı falan değilsin. Sen haksız ve bilgisiz sanat cehaletinle sanatın ne olduğunu anlayamayacak cahil bir takipçi kitlesine geçir geçirebildiğine tarzınla yiyip içip gezip haksız iltifatlar alan bir zavallısın.

İnsanları, tıpkı Musso'nun çizerleri kendi atölyesine davet edip büyülemesi gibi,  sen de atölyene davet edip hipnoz etme ayaklarıyla lavuklara karşı kendini önemli bir zerzevat olarak göstermen de seni sanatçı kılmaz.  

İşte Türk Karikatür Sanatı, yıllarca özellikle başta  moruk uTANmaz adam, bunak İray, Bülbülcü, karkas kıl kuyruk Muribbin, kibirli, kendini beğenmiş Veteriner, Amedov,  Bursa'lı hergeleler, olmak üzere  bunların bilgisiz, kültürsüz ve yeteneksiz görüşleriyle şu anda, hemen hemen her çizerin yakındığı, bitmişlik sendromu  noktasına getirdiniz.

Bu arada, TS yarışmasında Yapay Zeka ile yapıldığı ve veya benzeri olduğu için iptal edilen işin, parasal karşılığının derhal Çocukları Koruma Kurumlarından birine bağışlanıp makbuzunun yayınlanması  vicdanen en doğru karar olacaktır. 

Hani diyorsunuz ya, üsdat dı, duayen di, ha işte o göç edenlerden kimler bu kişileri bu sanata musallat ettiyse, haksız ödül dağılımı yaparak bir tek dahi olsa kendine yakın hissettiği kişilere ödüller dağıttılarsa, yattıkları yerde kemikleri sızlıyordur. Kendilerinin geçmiş de yaptıkları güzel işleri de lekelemişlerdir. Bizim, bu sizin bahsettiğiniz  duayenlere karşı da saygımız kalmamıştır.

Yani şair burda şunu demek istiyor üstadım ;

Lan kılıfına godumuzun mobil telefonları.

Ne bozuluyorsunuz lan. 

Durum orta da. Bu sanat rezil durumda. Görmüyor musunuz. 

Hırsızlar bu sanatı ele geçirmişler. Herkes, pastadan pay kapma yarışında. 

Ha bir de şu, birbirinin işini araklayan, arakçı nonoş Hiro ile kendini yazardan bozma karikatürcü görüp her yazısında şu kadar yıldır yazıp kitap yayınlıyorum diyen, düz metin  ve ironi yazılarından başka mizahını göremediğimiz, hayatını hep şikayet ederek geçiren, balonlu çizip, ama yarışma jürilerine çirkefliği yüzünden kendini zorla davet ettiren, korku film karekterinden çıkıp gelen, arakçı ve megoloman hırsız Musso sevici yazar bozması çakma hergeleye de şimdilik yazı uzamasın diye es geçiyoruz. Bilesiniz...

Bize karşı hırsızlığı ve hırsızları savunursanız,  her türlü ağır eleştirilere hazır olacaksınız.

Birileri çalarak ödül alıyor. Başarıymış gibi sayfasın da yayınlıyor. Sazan dediğimiz bir kısım sapkınlar da hemen atlayıp, kardeşim arkadaşım diyerek tebrik ediyor. Bunlar da başka bir aşağılık kesim. Ülen yalaka takımı, sizin de taaaaaaa...

Al birini vur ötekine

Biz dini görüşlere göre değil, ahlak kurallarına göre adil olmaya çalışıyoruz. Eğer dini görüşlere göre hareket edersek haksızlık yapma ihtimalimiz vardır. 

Zira inananı var inanmayanı var. Ama ahlak kuralları tüm insanlığın ortak kuralıdır.

Lan bir uyutma muhabbetidir gidiyor. Ne olduğunu hala çözemedik de. Lakin similarcı fikir hırsızı olan similarcı  karigötleri de aradan çıkartıp,  bunlarıda çaktırmadan bir uyutsalar ne iyi olurdu. 

Zira bunlar namuslu garigatörcüleri  ayakta uyutup otel parası ödetiriyorlar.

Lan öbür tarafa gittiğinizde, tüpçü Fikret'in sanayi tüpüyle, kafaya kafaya geçiriyorlarmış. Yetmedi, piknik tüpünü de münasip yerine tıpa yapıyorlarmış.

Tabii lan. Büzüğe piknik tüpünü monte etmek tüpçü Fikret'in işi. Lan montajı o bilmeyecekte Bülbülcü mü bilecek. 

Yazılarımız da ufak ufak,  olması ve yapılması gerekenleri, zorunlulukları da açıklıyoruz. 

Eğer bir şehirde yarışma yapılacaksa, kendi memleketinizden, şehrinizden jüri üyelerini oluşturun. 

Dışardan yani başka şehirlerden bölgelerden ithal karikatürcü getirirseniz, yarışmaya nifak sokup kendi yandaşlarını besleme ihtiyacı duyup, yarışmaları bereketsiz ve mekruh hale getirirler. O şehrin sanat ve sanatçılarının itibarlarını ve mizah anlayışlarına zarar verirler.  

Ah ulen ahhh...

Bir çok yarışma neden sorunlu hale geliyor.

Biliyormusunuz ?

Çünkü  jüri üyelerinin içinde abdestsiz cenabet gezen hergeler olmasından kaynaklanıyor. Bu yüzden jüri toplantılarının belediye hamamın da yapılması en doğru karar olacaktır. 

Önce abdestli olup olmadığı konusunda yemin ettirilmeli, emin olunduktan sonra jüri toplantısı başlatılmalı. 

Lan bu pislik hergeleleri kendi haline bırakırsanız, alırlar keser sapını ellerine, bir sağdan bir soldan, bir önden bir arkadan,  geçir geçirebildiğine hesabı oylarını kullanarak, 

Oyarlar lan adamı.

Ama böyle olmaz ki. Öyle yükselerek okunmaz ki. Yavaş yavaş sakin sakin okuyuyun lannnn..

Tamam lan tamam hemen bozulmayın. Bir tek sizi eleştirmiyoruz. 

Kendimize de özeleştiri yapıyoruz.  Mesela geçenlerde bizim kankilerle yaptığımız toplantı da şöyle dedik. 

Lan olummm. O kadar fikir hırsızı  similar çizenlerin ekmeğiylen oynadınız ki. 

O kadar belgeler yayınlayarak similarcıların düzenini bozdunuz ki.

Bütün ödül dengelerini değiştirip,  hareket kabiliyetlerini yok ettiniz ki. 

Göç yollarını tıkayıp beslenme şekilleriyle oynadınız ki.

Özellikle de Bülbülcünün  sinir sistemine incir ağacı diktiniz ki. 

Ayıp değil mi lan kankiler. 

Len sizlerin yatacak yeriniz olmaması bir yana,  lan sizin yatacak senjlogunuz bile olmayacak.

Bittiniz olum bittiniz siz diyerek kendimize de özeleştirimizi yaptık.

Ne diyor şair, similarcı fikir hırsızları için !

Alt geçidine godumuzun üst geçitleri :)

Örneğin, bir damacana suya, bir iki damla sidik damlasa  o su içilir mi ? 

İçilmez. Çünkü mekruh olur. 

Özetlersek,  Türk karikatüründe ki birinci sorun  ne similar, ne de yarışmalar. 

Birinci sorun yazıda belirttiğimiz özellikle başta Musso olmak üzere, Obuz, Azeri Seyhan, Zebel, Baytostu  gibi azılı espiri hırsızı utanmaz ibinelerin derhal bu sanattan ellerini ayaklarını çekmeleri için mücadele etmektir. Yoksa bu sanat, bu pislik pujtlar olduğu sürece düzelmeyecektir. 

Zira gööd, gööde baka baka çalarmış, diğer göödler de bunları tebrik eder kutlarmış.

Ayrıca similarcı jürilerin utanma nedir öğrenmeleri gerekmektedir. Bu kaşarlanmış kişiler de aynı durumdadır.

Bu vatan hainleri çekilmediği sürece çalıp ödül aldıkları çizimlerle Türk Karikatürünü rezil etmeye devam edeceklerdir.

Lan gödoşlar topluluğu. 

Bu espriyi yandaki masadan gönderdiler;

yok hakkaret ediyogmuşuk, 
yok gaffa buluyogmuşuk,  
yok daşşak geçiyogmuşuk, 
yok guffur ediyogmuşuk. 

Hee ediyok gardaş . 
Ediyok da.. 

Hele bii sor, 
Niye ediyok...


*

HUMOR STORIES Series / HUMOR STORIES

MIXED WRITINGS EMERGED Chapter 11

(The institutions, people, nicknames and events in this article are completely fictitious. They are for humorous purposes. These fictions have nothing to do with reality.)

THE PUJTS WHO HOLD ALL SIDES OF THIS ART, 
THEY ARE NO LONGER GIVING PERMISSION TO HONEST CARTOONISTS

Damn it.  The filth of Hiro, whom you took with you and whose plagiarism we proved to be nearly 30, and the sloppy bitch, whose plagiarism of nearly 30 jokes we discovered, especially the joke of Ferruh Doğan, whom he called his master, received an award for his Deutschland drawing and gained undeserved fame.

These scoundrels' ability to produce jokes is close to zero.  These bastards can't produce.  His line might be good.  But it is not enough to be an artist. 

So what will they do?  Of course they will.  How will they play?  From the internet, from old albums, a little from here, a little from there, change the place, bend it a little, twist it a little, pull it a little, let the awards come, let the money come.

Gisott the Donless, a megalomaniacal pervert, was the same Chinese man who defrauded the sponsors and embezzled the money he collected from the competitions he organized, and even refused to pay the prize money of the Chinese cartoonist who received an award, and because he realized that he would not receive the prize money, he waived it so that it could be used in the next competition. .

The incidents of this scum have never ended.  He played the role of an angel to his audience by constantly playing the victim role and writing that he was treated unfairly in various articles. 

The incidents of these two scumbags, whom Göksal Ziftçi cannot stop praising and blaming, are unlimited.

He has always done very damaging things to Turkish cartoons, together with his best friend Hiro. 

Some well-known cartoonists, especially those from Iran and China, who organized the competition, made an agreement with the scammers of those countries and collaborated on who would and would not be given awards, causing great harm to the world cartoon industry. 

There was no one left that he did not pay to invite himself to the juries of that country, to eat and drink for free, and to provide his travels for free.

He always tried to satisfy himself with his extreme jealousy towards successful Turkish cartoonists by giving awards to people close to him. 

We don't know which surgeon had their shame nerves removed, but they did a pretty good job on the faggot issue. 

In the past years, this pujt, who appeared on television in Germany and gave an interview to a member of an organization wanted with a red notice, has jumped into writing and denying every issue, and has still preferred to remain silent by not making a statement on this issue.

Damn Pantyless Cloak, Hiro in despair, you screamed orgasm like bloodsuckers who targeted and lynched a young person and succeeded. 

Fucking rubber-bodied filthy axles, if you are a man, especially Musso, Obuz, Zebel, Baytostu etc.  Although we published exactly the same examples of notorious thieving dogs like you, you did not write a single article and go after them.  If you do not address these issues in a way that everyone can understand and recognize, and instead stand against us, we will continue to criticize you at this level. 

However, we do not recognize anyone who does injustice, and we go after them. 

Low bastards.  If you are young, start the war and do things parallel to our struggle.  Cowardly fagots.  Your power is enough for clean people and teenagers who will not deal with you because of the slanders you make. 

Those who support them by calling them my brother, my friend, my friend have shown how ignorant and low-quality followers they are.

If we had revealed these documents to Japanese cartoonists, almost all of them would have committed harakiri. 

You have disgraced us to the world.  Even those you call old doyens did not accept this as a cartoonist.  Yılışık rascal used his forced academic title to join them.  At the time, he earned himself a big reward for his theft work.  We published the stolen document. 

So put down your heavy feet bro.  You're not an artist or anything.  You are a poor person who eats and drinks as much as you can and receives unfair compliments, passing your unfair and ignorant ignorance on to an ignorant group of followers who cannot understand what art is.

Here is Turkish Cartoon Art, with its uninformed, uncultured and incompetent views for years, especially the old shameless man, the senile Iray, the Nightingale, the carcass hair-tail Muribbin, the Veterinarian, Amedov, the scoundrels from Bursa, and now, almost every cartoonist is complaining about the state of exhaustion. You have brought the syndrome to the point.

By the way, it would be the best decision in conscience to immediately donate the monetary equivalent of the work that was canceled in the TS competition because it was done with Artificial Intelligence or similar, to one of the Child Protection Institutions and publish the receipt. 

You know, he was a master, he was a doyen, those who immigrated, whoever influenced these people to this art, their bones are aching where they lie.  They also tarnished the good deeds they did in the past.  We have no respect for these doyens you mentioned.

In our articles, we also explain, little by little, what should be done and what must be done. 

If a competition is to be held in a city, create jury members from your own hometown or city. 

If you bring in cartoonists imported from abroad, that is, from other cities or regions, they will create discord in the competition and feel the need to feed their own supporters, making the competitions fruitless and disgusting.  They damage the reputation and sense of humor of that city's arts and artists.

To summarize, the first problem in Turkish cartoons is neither similar nor competitions. 

For example, if a drop or two of urine drops into a demijohn of water, is that water drinkable? 

Undrinkable.  Because it would be makruh. 

They sent this joke from the next table;

The first problem, as we stated in the article, is to fight to ensure that the notorious joke thieves, shameless fagots such as Musso, Obuz, Azeri Seyhan, Zebel, Baytostu, immediately withdraw from this art.  Otherwise, this art will not improve as long as these filthy pujts exist. 

Because Gööd would play while Gööd looked on, and other Gööds would congratulate them and congratulate them.

Also, similar juries need to learn what shame means.  These hard-boiled people are in the same situation.

As long as these traitors are not withdrawn, they will continue to disgrace Turkish Cartoons with the drawings they steal and receive awards for.